GOLDFISH SUSHI & POKE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij GoldFish Sushi & Poke. Meer weten? Ontdek meer

7 jan 2023 om 9:29 Great sushi, nicely packed, also gyozas super good. Recommend!
18 dec 2022 om 20:55 Niet de beste kwaliteit sushi. Ietwat flauw van smaak en de rijst leek op supermarkt sushi.
20 nov 2022 om 22:36 Sushi was helaas niet wat ik had gehoopt. Rijst had geen smaak en de zaadjes die op mijn rollen werden gestrooid waren onnodig en gaven een nare nasmaak. Kreeg wel fijn een extra bakje en dat was dan toevallig het lekkerste. Sashimi wel een aanrader!
20 nov 2022 om 17:50 the best sushi I’ve had since moving to the Netherlands - definitely recommend this place !
14 nov 2022 om 22:28 Would definitely recommend this place! Amazingly fresh sushi made with high-quality ingredients + generous portions for a reasonable price! Two thumbs up!!
3 okt 2022 om 21:30 Heerlijke sushi en aardig personeel!
21 sep 2022 om 15:32 Happy with the quality of the food, especially the Poke Bowl
26 aug 2022 om 21:09 It would be great if the roll hadn't been covered in completely gross fried onion bits. Other than that, it was okay.
20 aug 2022 om 23:59 Heerlijk eten
12 jun 2022 om 10:00 Prima eten, wij hadden de zalm pokébowl besteld voor lunch. Wordt in zijn volledigheid bezorgd met sauzen, wasabi en bestek.
10 apr 2022 om 21:32 Amazing quality, we passed by walking and saw the place, once we got home we ordered, and from now on we will only order here. Super fresh ingredients
28 mrt 2022 om 10:56 Bestelling ruim van te voren doorgegeven, kwam keurig op tijd. Poke was erg lekker. Nog wat extra boontjes een zeewier erbij gekregen.